9 de juny 2016

La concertada també recuperem la paga de 2012

Fruit de la unitat sindical, de la capacitat de proposta i de la mobilització dels delegats i delegades sindicals, avui dijous, 9 de juny, s’ha arribat a un acord amb l’Administració que beneficiarà els docents de la concertada.

El mes de gener, els sindicats presents a la mesa CCOO, UGT i IAC, vam aconseguir un vot unànime de tots els grups parlamentaris a una resolució favorable a les demandes proposades. Amb la negociació, va ser possible començar a revertir les retallades: devolució de la paga de 2012 i deixar sense efecte el descompte del 5% que es va fer als salaris d’aquell mateix any.
L’acord que avui s’ha assolit a la reunió de la Mesa General de la Funció Pública significa per al sector de la concertada:
  • El compromís del Govern per complir la resolució parlamentària 
  • Deixar sense efecte la retallada del 5% del salari de l’any 2012.
  • Abonar el 75’96% pendent de la paga de 2012 (a l’octubre/novembre de 2016, el 20,32%; al març de 2017, el 35,32%, i al març de 2018, el 20,32%).
A més, se seguirà negociant l’abonament de les pagues de 2013 i 2014 mitjançant un calendari de recuperació salarial.
Per a CCOO, aquest acord significa un primer pas ferm en la recuperació dels drets que l’Administració ens va arrabassar a 2012. Ens comprometem a seguir treballant amb propostes, negociacions i mobilitzacions fins la recuperació de totes les nostres condicions laborals i econòmiques perdudes tant amb la signatura del X conveni com amb les retallades de l’Administració.
CCOO exigirem a les titularitats l’abonament d’aquestes quantitats a tot els docents que es trobin a pagament directe del centre, ja sigui parcial o totalment.

CCOO diem no al conveni de renúncies. 
CCOO diem no a les retallades de l’Administració.
CCOO representa el sindicalisme de classe útil per als teus interessos. 

Vine i participa!

#CCOOCONCERTADA EN LLUITA PER LES NOSTRES PAGUES


Llegeix i descarrega aquí el comunicat (pdf)